ONTDEK HET TALENT

Bij W!M werken we samen met een diverse artiesten om unieke talenten naar voren te brengen tijdens evenementen. We geloven in het samenwerken met artiesten om zo de beste ervaring en entertainment te bieden aan ons publiek. Of het nu gaat om muzikanten of performers, onze missie is om hen te ondersteunen en te begeleiden in hun artistieke reis.

Hello world
Hello world
Hello world
Hello world

CHRIS ALAIN


Chris Alain, geboren in Rwanda in 1996 en opgegroeid in Nederland, is een getalenteerde zanger en songwriter. Zijn passie voor muziek werd al op jonge leeftijd ontdekt en zou de rode draad door zijn leven worden.

In 2018 waagde Chris de sprong en deed hij mee aan het populaire televisieprogramma The Voice of Holland. Zijn optreden was indrukwekkend en wist niet alleen de kijkers thuis te betoveren, maar ook de vier coaches. Ze draaiden hun beroemde rode stoelen om Chris te verwelkomen in hun teams. Dit markeerde het begin van een opmerkelijke reis in de muziekindustrie.

Meer informatie over CHRIS ALAIN

EVANDEE


Krachtige vocals én een uitstekend gevoel voor timing. In haar set draait EVANDEE de fijnste hitjes aan elkaar, waarbij ze haar vocals/MC skills niet onbenut laat. Een ultieme combinatie met een hoog niveau aan enthousiasme, uitstraling en power. EVANDEE is inzetbaar als ‘high energy’ variant tijdens privéfeesten, bedrijfsfeesten, afterparty’s en bruiloften, maar ook in een ‘lounge energy’ variant tijdens netwerkevents, borrels, diners, jubilea en openingen.

Meer informatie over EVANDEE

MATS VAN DER ZON


De 23-jarige Mats van der Zon treedt op elfjarige leeftijd voor het eerst op in het plaatselijke Kennemer Theater. Vanaf dat moment heeft hij de smaak te pakken en betreedtsinds 2017 vele podia. In 2020 strandt hij tijdens zijn TV-debuut in de halve finale van de zangwedstrijd ‘We Want More’ op SBS6. De vele optredens die volgen, leiden tot een geheel eigen stijl. Verwacht high-impact live performances vol muzikale kwaliteit en interactie met het publiek. Zijn unieke setlisten worden gekenmerkt door een brede mix met medleys en hits van toen en nu. Met volks- en popmuziek als rode draad, zorgt hij op elk event voor onvergetelijke momenten!

Meer informatie over MATS VAN DER ZON

FLEUR PIANOSHOW


FLEUR (Fleur Raateland, 2000) is een frisse muzikale zangeres, songwriter en performer die al op jonge leeftijd veel ervaring heeft opgedaan op het podium. Door haar veelzijdige stem en haar liefde voor de piano kan FLEUR ieder bekend nummer zingen en spelen. Een paar jaar geleden verruilde dit muzikale talent de bloembollenvelden van Anna Paulowna voor het Conservatorium in Haarlem, om vanaf daar heel Nederland te gaan veroveren.Meer informatie over FLEUR PIANOSHOW

OOK OPZOEK NAAR EEN BOEKINGS PARTNER?


W!M is een boekingskantoor dat gespecialiseerd is in het ondersteunen en begeleiden van artiesten. We werken nauw samen met onze artiesten om een strategie uit te werken en zorgen voor een sterke branding. Met onze expertise in de evenementenindustrie helpen we artiesten om hun carrière naar een hoger niveau te tillen. Samen creëren we kansen en zorgen we voor succesvolle boekingen.

unsplash